Vi tilbyr avslappende massasje som også kan bidra til å redusere smerte og muskelspenninger.

Koppingmassasje

Kopping er en kinesisk massasjeteknikk som løsner opp stramt bindevev i huden ved hjelp av vakuum. Silikon koppene brukes i glidende bevegelser over ryggen, men ved full behandling kan også ben masseres. I massasjen benyttes det nøytral olje.

Ved å trekke urenheter til overflaten fjerner den giftstoffer og gir avslapping, varme og velvære. Metoden passer bra ved ømme muskler og spenninger, det øker sirkulasjonen i blod og lymfesystem og løser opp hevelser. Kopping skal ikke benyttes om du er gravid, ammer, har åpne sår, eller er akutt syk, om du går på medisiner som Marevan/og tilsvarende eller blodfortynnende.

Massasje

Vi tilbyr både klassisk og dyptgående massasje som er avslappende for musklene. Massasjen kan tilpasses til å være en avslappende kroppsmassasje eller forebygging av muskelspenninger og smerter. Hvis du ikke ønsker helkroppsmassasje kan vi tilby deg massasjebehandling av ansikt, hodebunn, nakke og skuldre.

Vi har også velgjørende behandlinger for deg som er gravid. Graviditet kommer med en rekke ubehag som hevelse, søvnforstyrrelser og hormonelle endringer. Massasjen vil gi en deilig, avslappende følelse i kroppen som fokuserer på belastede områder.

For optimal effekt kan massasje kombineres med infrarød sauna eller floating. Dette varmer opp muskulaturen og roer ned kroppen før behandling.

Kontaktinformasjon

Flow State AS

Adresse:
Damsgårdsveien 50
5058 Bergen

E-post:
post@flow-state.no

Telefon:
907 66 750  Kontakt oss for booking utenfor arbeidstid!

  Åpningstider:

  Tirsdag til fredag:
  10 00 – 2100

  Lørdag:
  10 00 – 17 00

  Søndag:
  11 00 – 18 00