IR-sauna er en behagelig opplevelse som gir en varm og god følelse i kroppen. Hos Flow State kan du nyte 30 eller 45 minutter alene i vår moderne sauna med en god bok, musikk eller deilig stillhet, mens du kjenner hvordan kroppen blir varm og avslappet.

Hva er IR-sauna?

IR-sauna er en tørr badstue som varmes opp av infrarød stråling. Temperaturene holdes lavere enn med tradisjonelle saunaer og IR-sauna kan derfor oppleves som varmende på en mer komfortabel måte.

I våre lokaler i Damsgårdsveien 50 kan du booke tid i vår IR-sauna alene eller sammen med en du er glad i. Saunaen finner du i et privat rom med dusj og muligheter for å skifte, slik at opplevelsen blir privat og helt uforstyrret.

Velvære med dokumentert helseeffekt

Foruten om by på et behagelig og varmt avbrekk i hverdagen, kan den infrarøde saunaen også gi en rekke helsefordeler; Den kan blant annet bidra til økt forbrenning og treningseffekt, virke smertelindrende – særlig for ledd og muskler, forbedre immunsystem og gi lavere blodtrykk. IR-sauna er også svært effektiv som detox og gir deg friskere hud med mer glød.

Saunaen varmer opp kjernekroppstemperaturen og forbedre sirkulasjonen, ikke ulikt fordelene vi opplever under trening. Opplevelsen virker avslappende, hvor du vil føle deg uthvilt etter en økt og kan oppleve bedre søvn.

Det som kanskje er en mindre kjent effekt ved bruk av IR-sauna, er at den bidrar til å senke nivåene av stresshormonet kortisol. Det er med andre ord en effektiv måte å stresse ned på.

Kontaktinformasjon

Flow State AS

Adresse:
Damsgårdsveien 50
5058 Bergen

E-post:
post@flow-state.no

Telefon:
907 66 750  Kontakt oss for booking utenfor arbeidstid!

  Åpningstider:

  Tirsdag til fredag:
  10 00 – 2100

  Lørdag:
  10 00 – 17 00

  Søndag:
  11 00 – 18 00