Har du prioritert deg selv i det siste? Hva med å unne deg DIN egen kvalitetstid i verdens mest avslappende miljø, hvor tankene dine blir sortert uanstrengt mens kropp og sinn driver innover i stillheten. Vi trenger alle å nullstille oss iblant og få ladet batteriene.

Stress og spenninger legges fra seg i tanken og du kan fortsette dagen din mer avslappet, større pågangsmot og med et klarere sinn. Sist men ikke minst, et merkbart bedre humør.

Normalt sett er man i en halvbevisst tilstand på dette nivået, mellom våkenhet og søvn. Gjennom meditasjon kan man også oppnå theta tilstand men det krever gjerne årevis med dedikert trening. Flotasjon er ingen erstatning for tradisjonell meditasjon men det kan være et godt alternativ for de som er litt rastløse og ikke helt får til den tradisjonelle metoden.

For mer informasjon kan du klikke deg inn på Spørsmål og svar siden. Det vil også bli mer dyptgående informasjon å finne i form av artikler, studier og videoer ved å klikke deg inn på Media-siden.

Flotasjon er mye brukt i forbindelse med restituering etter treningsøkter. Noe som gjør at du får mer ut av treningsøktene og i tillegg tåler mer trening og belastninger.

Er du en kreativ tenker og har behov for å tune deg inn i din kreative sone? Musikere, kunstnere og forfatter krediterer flotasjon for sin økte kreativitet og kan ofte være det som skal til for at bitene faller på plass og i tillegg gi et vedvarende inspirasjonsløft.

Visualiseringsteknikk er i dag mye brukt innenfor selvutvikling, trening og generelt innen målsettinger. Under en flyttime kan man raskt nå theta nivå hvor hjernebølgene ligger på 4-8 Hz. Dette er et nivå hvor hjernen absorberer mer informasjon, hukommelsen bedres og man har bedre visualiseringsevne.

Flotasjons terapi har vist seg å ha en rekke positive effekter som:

Stressreduksjon i kropp og sinn

Reduksjon av kronisk muskel- og leddsmerter (Fibromyalgi)

Angst- og depresjondempende

Stimulerer til økt produksjon av endorfiner og dopamin

Gir positiv effekt på immunforsvaret

God innvirkning på søvn og søvnproblemer

Økt kreativitet og visualiseringsevner

God innvirkning på høyt blodtrykk og gir økt blodsirkulasjon

Bidrar til økt konsentrasjon og læringsevne samt bedre korttidshukommelse

Bra for restitusjon etter harde treningsøkter

Skjermbilde 2021-12-17 kl. 19.11.29

Kontaktinformasjon

Flow State AS

Adresse:
Damsgårdsveien 50
5058 Bergen

E-post:
post@flow-state.no

Telefon:
907 66 750  Kontakt oss for booking utenfor arbeidstid!

  Åpningstider:

  Tirsdag til fredag:
  10 00 – 2100

  Lørdag:
  10 00 – 18:00

  Søndag:
  10 00 – 18 00