Flow State er utviklet som et optimaliseringssenter, og vår motivasjon er deg! Vi ønsker å hjelpe deg å nå dine potensialer, og at du kommer i din egen, personlige flytsone.

Hos Flow State vil du etter hvert finne et komplett senter med eget loungeområde der du kan koble av i en dempet og koselig atmosfære, kanskje slå av en prat med en av våre engasjerte flow state’ere.

Vi har state of the art flyte tanker som gir deg den dypeste og mest behagelige avslappingen man kan oppnå. Garantert det nærmeste du kommer å sveve i verdensrommet.

Cryo. Kuldebehandling er noe mennesker har brukt i årtusener. Vårt bidrag til denne behandlingsformen er cryoterapi som i seg selv er en cool og spennende opplevelse med alle helsefordelene det gir.

PT timer. Kom i form i vårt treningsrom og bli motivert sammen med vår erfarne trener som også vil tilby kostholdsveiledning.

Joovv light er solstrålen i lokalet vårt. Hun sørger for forbedringer i hud, muskler og ledd. Bare 10 minutter med lysterapi vil gi deg mange helse fordeler i tillegg en god boost med energi.

Vårt mål er å gi deg et positivt løft i livet på en enkel og behagelig måte og samtidig tilby et konsept som vi er stolte over og kan stå inne for.

Vårt loungeområde vil være en plass du kan slappe av, dele dine opplevelser, lese en god bok eller bare nyte noe godt i koppen og la tankene vandre. Loungeområde skal også være en plass hvor god og nyttig kunnskap deles i form av workshops, foredrag, kurs og seminarer.

Hjertelig velkommen til oss.

Kontakt oss

null

Frode Blixt

Frode er en treningsglad 74 modell med erfaring innen kampsport og selvutvikling og har en lidenskapelig interesse i alt som kan bidra til optimalisering av kropp og sinn.

 

Han har 25 års erfaring i oljebransjen hvor de siste 10 årene var innen inspeksjon og vedlikeholdsplanlegging.

 

«Jeg ble hekta på flotasjon etter jeg hørte Joe Rogan Podcast i desember 2012 og har etter det testet det ut flere steder i Norge samt Danmark og Spania»

 

Siden den gang har tanken om å starte et flotasjonstank-senter utviklet seg til det konseptet Flow State er i dag.

 

frode@flow-state.no

907 66 750

null

Christoffer Solheim

Christoffer er en ung mann på 32 med et brennende engasjement for selvutvikling av kropp og sinn.

 

Han har en bakgrunn fra kampsport, turn og vektløfting av alle slag, med flere meritter innenfor de nevnte.

 

Gjennom årenes løp har han jobbet som Byggeleder og drevet eget byggeselskap, men drømmen om et eget senter for selvutvikling vokste seg større for hvert år.

 

«Med 20 års trenings erfaring og fokus på riktig kosthold har jeg tilegnet enorm kunnskap og forståelse for hvordan kroppen fungerer, men den største lærdommen av dem alle er at uten hodet på rett plass kan man ikke forvente at kroppen skal føles bra heller. Det hele er et samspill mellom det mentale og kroppslige»

 

christoffer@flow-state.no

907 66 750

Kontaktinformasjon

Flow State AS

Adresse:
Damsgårdsveien 50
5058 Bergen

E-post:
post@flow-state.no

Telefon:
907 66 750  Åpningstider:

  Tirsdag til fredag:
  10 00 -21 00

  Lørdag:
  10 00 – 18 00

  Søndag:
  10 00 – 18 00