IR-sauna

IR-sauna er en behagelig opplevelse som gir en varm og god følelse i kroppen. Hos Flow State kan du nyte 30 eller 45 minutter alene i vår moderne sauna med en god bok, musikk eller deilig stillhet, mens du kjenner hvordan kroppen blir varm og avslappet.

Hva er IR-sauna?

IR-sauna er en tørr badstue som varmes opp av infrarød stråling. Temperaturene holdes lavere enn med tradisjonelle saunaer og IR-sauna kan derfor oppleves som varmende på en mer komfortabel måte. I våre lokaler i Damsgårdsveien 50 kan du booke tid i vår IR-sauna alene eller sammen med en du er glad i. Saunaen finner du i et privat rom med dusj og muligheter for å skifte, slik at opplevelsen blir privat og helt uforstyrret.

Velvære med dokumentert helseeffekt

Foruten om by på et behagelig og varmt avbrekk i hverdagen, kan den infrarøde saunaen også gi en rekke helsefordeler; Den kan blant annet bidra til økt forbrenning og treningseffekt, virke smertelindrende – særlig for ledd og muskler, forbedre immunsystem og gi lavere blodtrykk. IR-sauna er også svært effektiv som detox og gir deg friskere hud med mer glød.

Det som kanskje er en mindre kjent effekt ved bruk av IR-sauna, er at den bidrar til å senke nivåene av stresshormonet kortisol. Det er med andre ord en effektiv måte å stresse ned på.